Translate

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

355 - Mitä viimeisen kuukauden aikana onkaan tapahtunut ?


Eli mitä kaikkea mulla on täällä on mulla tapahtunut kun en oo postaillut ? Kuukaudessa on tapahtunut vaikka mitä, vaikka tuntuu että toisaalta ei oo tapahtunut mitään. Kuvan memories boksin olen jo tehnyt jonkin aikaa sitten. Mutta en ollut sitä vielä blogissani esitellyt ja nyt on oikein oiva aika sille. Koska tässä postauksessa on osia asioita joita olen kerännyt kyseiseen boksiin muistiin.


Eli tälläinen tuli otettua noin kuukausi sitten käteeni. Sain vihdoin sen mitä halusin, eli tatuoinnin. Äitini lupasi sen siis minulle myöhäiseksi joululahjaksi. Mitä näin lyhyesti tässä tähän selittämään. Moni on varmasti tämän kuvan nähnyt jo fb tai instagramistani. Tässä vastauksiin mitä joka tapauksessa tullaan kysymään: 

Sattuiko ? - Ei sattunut, nipisteli jonkin verran. Tosin kun iho alkoi lopussa olla aika herkkä. Niin loppua kohden pisteny alkoi tuntua kokoajan inhottamammalta.
Kauvan meni & paljon maksoi ? -  Aikaa kului tämän tekemisessä 3,5 tuntia ja hintaa oli vain 200e
Missä kävit ottamassa ? - Antsu`s tattoossa :)
Oletko tyytyväinen lopputulokseen ? - Enemmän kuin tyytyväinen ! Pelotti vähän huhujen takia mennä kyseiseen tatuointi liikkeseen. Mutta minun mielestä lopputulos on paremmin kuin onnistunut ! :) Rakastan tätä tatuointia <3 

( jossain vaiheessa luvassa lisä väritystä tatuonnille, joten en vielä pistä parantuneen tatuonnin kuvaa. Laitan sitten kun se on kokonaan valmis ! )
 

"Mä joka päivä töitä teen, joka ainoa päivä neljäksi meen" Okei myönnettävä etten mä ihan joka päivä töihin mene. Mutta raadan kumminkin !
 


 Ahkeraa opiskelua... Onhan sitä jotain tullut opittua koulussa tämän viimeisen kuukauden aikana. Kuten että ihminen voi oksentaa paskaa ja kaikki pilkun viilaajat KYLLÄ TÄMÄ ON TOTTA !


 Helsinkeilyy ! Pari päivää tästä kuusta kerennyt olla helsingissäkin. Syömässä, starbucksissa, hyvässä seurassa, shoppailemassa ja taas kerran hyvässä seurassa, starbucksissa ja syömässä :)


Silja europaa-aa.  Oltiin siis kaveri porulla tossa välissä tallinnassakin käymässä, silja europalla 22 tunnin ristelyllä. Otin järkkärin ja kaikki mukaan, että tekisin siitä sitten jonkin näköisen postauksen tänne blogiini ja saisin tallennettuun hienoja muistoja. No arvatkaas otinko sielä muita kuvia, kun yhden puhelimella missä valmistuttii tyttöjen kanssa illan huumaan. En tietenkään muistanut ottaa :D Mutta mahtava reissu oli kaikin puolin ja hyvällä porukalla lähettiin ! Joskus uudestaan ;)


Tälläinen oli mun kuukausi. Mutta vikana muistutukseksi muillekkin kiireisille, että muistakaa lepääkkin tarpeeksi ! Itse teen sitä automaattisesti, vapaa-ajallani liikaakin :D Tässä viimeisen kuuvaudenkin aikana olen ostanut vaikka mitä ! Voisin tehdä maaliskuun suosikit -postauksenkin jossain vaiheessa niin näätte osia ostoksianikin :)

3 kommenttia :

 1. kerro lisää tosta paskan oksentamisesta mitä ihmettö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin että joku takertuu tähän :D Mutta joo... Koulun oppijen mukaan: jos on todella paha ummetus tai suolet jostain syystä solmussa, jossain vaiheessa se paska tulee ylöspäin :'D

   Poista
  2. yyh ai kauhee :D

   Poista