Translate

maanantai 14. heinäkuuta 2014

260 - "Olisi etuoikeus, jos sinä särkisit sydämeni."


Kukkuluuruu ! Kesä"loma" (olen siis itse vieläkin töissä) on kulunutkin jo huimaa vauhtia. Enää parisen viikkoa niin istutaan taas koulun penkillä haaveilemassa uutta lomaa. Niinkuin varmasti moni muukin kuin minä, on taas tänä kesänä saanut huomata joka vuotisen "virheen". Eli kesällä iskevä laiskuus/unirytmi. Aina ennen kesää on kauhet must have -listat, mutta kuinka moni niistä todella totetuu ? Itse aina lukuvuoden aikana kerääntyy mieleen asioita, ehkä vähän liikaakin, sellasia mitä on ihan pakko tehdä kesällä kun on enemmän aikaa. Todellisuudessa suurin osa siitä ajasta millon tätä kaikkea pitäisi toteuttaa, on sitä että vaan chillataan. Eikä siinä ole todellakaan mitään vikaa ! Yleensä ainakin jää itseäni välillä vähän harmittaa kun ei tehnytkään kaikkea. Mutta silti en ole koskaan kyennyt valittamaan lomaa huonoksi.

Siitä halusin vielä kertoa että mulla oli ehkä pitkästä aikaa täydellisin viikonloppu. Lohjan rantajameilla oltiin vähän kuuntelee Sannia, Kaija Koota ja Cheekkiä. Ulkoillessa, piknikillä ja elokuvissa, mikä parasta että mulla oli täydellisintä seuraa. 

Siitä elokuvasta mitä kävin katsomassa haluan kuitenkin vielä kertoa tarkemmin. Eli se oli tämä: tähtiin kirjoitettu virhe -siis ei voi muuta sanoa kun herran jumala jos joku elokuva voi olla täydellinen niin sitä se oli. Se on niin ajatuksia herättävä ja pysäyttävä elokuva, että jokaisen mielestäni kuuluisi nähdä se ! Itse en ikinä, en ikinä, ole leffan takia itkenyt. Nyt siihen tuli muutos, sillä kyseinen leffa sai musta lukemattoa kyyneleitä aikaan. Ei varmasti löydy maanpäältä samaan aikaan yhtä ihanaa, romanttista, hauskaa, surullista, ahdistavaa ja itkuisaa elokuvaa. Tässä vielä traileri:
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti