Translate

lauantai 2. elokuuta 2014

262 - Koulut alkaa videota

6 kommenttia :

 1. Anonyymi2/8/14 09:19

  Näin sijaisopettajana pakko sanoa tohon tunnilta aiksemmin lähtemiseen,että usein rehtori on niin natsi ja rupeaa keuhkoonaan jos oppilast päästää aikaisemmin ja ellei hän niin toinen luokka "päästit nekin aikaisemmin valivalivali". Monesti tunti on jo alkanut sillä,että alotetasn se rutina eikä tehdä niitä muistiinpanoja.Oppilaat vaatii,että tunnit pidetään yhteen ja sitten kuitenkin halutaan se 10 minuutin tupakkatauko joka venyy 20 minuutin pituiseksi ja kun arvon herrasväki vihdoin saapuu luokkaan alkaa taas sama vinkuminen "päästä meijät jo" JA kun ne kullannuput päästää kotiin ne reputtaa kokeet ja valittaa kuinka heitä ei opeteta. Voi vitsi odotan taas tätä taistelua <3 hyvää kouluvuotta sulle kuitenkin, koita ymmärtää niitä opettajiakin ;)

  VastaaPoista
 2. Tottakai ymmärrän ! Tällä tarkoitin ihan ääripäitä, enkä videossa selittäny aiheista niin tosikkona :D En tiedä missä olet töissä siais opettajana. Mutta täälä ammattikoulussa voi hyvin olla että koko tunti jätetään pitämättä koska olisi ollut tarpeeton. Toisinkun joissain on taas noinkin tarkkaa tuo tunnilta päästäminen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi2/8/14 10:06

   Lukiossa olen. Ymmärsin ettet tosikkona ja kärjistit asian, mutta kaikki oppilaat eivät sitä ymmärrä, että meillä sijaisillakin on tuntipalkka jolloin rehtori huohottaa niskaan! Kannattaa yrittää sitä, että tunnin aluksi kysytte, että jos jokainen on turpa kiinni koko tunnin ja tekee kiltisti muistiinpanot niin pääsettekö 10 min aikasemmin ;)

   Poista
  2. Kyllähän tota on parikertaa tehtykkin ! :) Mutta sepä siinä on että harvoin kaikki ns. pitää lupaustaan

   Poista
 3. Muistan ton saamarin "ei mulla oo ku kaks diaa" hitto sitä tekstiä oli paljon eikä niit lauseit ees ymmärtäny - "riittää ku luette muistiinpanot kokeeseen", mutta kun muistiinpanoissa oli jo enemmän tekstiä ku kirjassa :'D

  VastaaPoista