Translate

sunnuntai 3. elokuuta 2014

263 - Kuuma lintsi päivä


Mä oon niin poikki ! Mä oon rikki ! Siis herran jumala että ihminen voi olla nihkee, poikki, väsynyt, pää ja jalat puhki ja muutenkin ihan löysä ! JA vain..ja ainostaan.. sen takia että olin linnanmäellä ? 

Mutta tosiaan, tänään heräsin mun kesäloma rytmiä normaalia aikasemmin. Eli joskus yhdentoista pintaan... :D Samantien kamuli soitti ja rupateltiin siinä melkein puoli tuntia. No siinä sai hyvin sitten päivän käyntiin. Eikun meikkaamaan ja syömaan aamupalaa.
Yhdeltä sitten Emmi tuli noutamaan meidät cooliin amisautoonsa ja lähdettiin kohti Helsinkiä. Jätettiin auto parkkiin ja kävely matkan varrella poikettiin pikaisesti kasvitieteellisellä puutarhalla.

Lintsille päästyä olo oli kun hikoilevalla pienellä porsaalla. Koska tuo sää ! Jumaleisson sielä on kuuma. Heti ekana hakemaan vettä naamariin ja sitten hurjastelemaan laitteisiin. Voin sanoa lintsin kallis vesi tuli hyvin tutuksi ja ekaa kertaa myös kaikki vesilaitteet. Tosin... ei saa nauraa... mutta kun olen vähän tälläinen pissis, niin monet varmaa tietää sen tukkijoki tai vonkaputous tai miksi ikinä kutsutaankaan. Mutta kuitenkin se missä vedet lentää ja lujaa. Niin en tietenkään halunnut että aamulla tehty "maskini" menee vesien mukaan. Ostin kahdella eurolla sadetakin ja laitoin sen hupun naamani :D ja kyllä se toimi ! Sai muuten mukavan virkistyksen, mutta meikit pystyi myös kuosissaan :P 
Onneks ollaan nyt kotiin selvittä tän rankan raastavan kuuman päivän jäljiltä. Nyt haluan syödä, mennä suihkuun ja mennä potkolleen. Hyvää illan jatkoa, zau !Nyt on sitten se joka vuotinen perinnekkin sitten käyty tekemässä ja vielä parhaassa seurassa !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti