Translate

tiistai 19. elokuuta 2014

264 - Weekend festival 2014


Voin sanoa näin aluksi että olen niin tyytymätön mun kuvista/videoista tästä reissusta. Mutta muistoksi kumminkin päätin ne koneelle tallentaa ja täälläkin ne on siis tavallaan vaan tallessa/näytillä niille ketä kiinnostaa. 
Mutta reissu meni suhteellisen hyvin verrattuna siihen miten on tässä yleisesti asiat mennyt. Ollut elämässä jonkin näköisiä käänteitä, jotka on jättänyt kirjoittelunkin tänne vähemmälle. Kaksi viikkoa ollut suuren ahdistusken alla, mutta eiköhän se aurinko ala kohta henkisesti tännekkin risukasaan paistamaan ?
Eikä siinä kaikki että mulla on nyt henkisiä kipuja, niin on myös jäätävä flunssa weekendin jäljiltä. Eikö se ole ihan terve merkki että voi nauraa itselleen kuinka heikosti menee, kun en edes yleensä sairastele. Mutta niinkun sanotaan kun on stressiä sairastuukin helpommin. 
Koulukin on kerennyt tässä välissä alkamaan jo hyvää mallia, mitäs muuta siitä sanomaan kun että tänään oli jo eka koe. Saa nähdä miten meni kun kuumeessa menin sen koululle nopeasti tekemään. Musta tuntuu että se meni ihan hyvin, mutta ainakun oletan kokeista jotain hyvää se on yleensä vastakohta sille :D Tuntuu että se on kyllä kaiken muunkin kohdalla sama eikä kokeiden... Okei kuulostan nyt niin ikävystyneeltä, ettei mitään rajaa. 
Ehkä menen nyt vain takaisin lepäämään että tulisin joskus terveeksi ja jos vaikka näkisin unta prinssistä joka tulee pelastamaan minut valkoisella ratsullaan :PEi kommentteja :

Lähetä kommentti