Translate

torstai 21. elokuuta 2014

265 - Shoppailu terapiaa


Nuhanenukka täällä taas. Eli siis kyllä vieläkin olen kipeänä täälä... Vaikka mitä ystäkänlääkkeitä oon naamani änkeny, juonu hunaja teetä ja levänny. Nii tuntuu että tää flunssa ei lähde sitten millään. En tiedä mikä siinä on mutta aina kun tulee flunssa se alkaa sillä että yskittää kokoajan enemmän ja enemmän. Sitten yhtäkkiä nenäkin menee lukkoon/vuotaa jatkuvasti. Sen jälkeen onkin jo kuumetta ja viimeiseksi on tää ihmittava nuhanenä.

Eikä tässä mitään. Mutta tapana on ollut hermoja purkaa kuntosalilla käymällä. No kun ei onnistu nyt, sillä jos kävelee edes vähän matkaa reipasta vauhtia iskee jälki yskäkohtaus, kuuma aalto ja huippaus. Joo, ei kuulosta varmasti kivalta eikä se olekkaan. Tässä kuitenkin pari päivää ollu jo koulussa, kun ei enää kuumetta näy. (vaikka on tietenkin melkoisen karmiva olo) Koko viikon ollut muuten kotona, joten on käynyt aikakin melkoisen pitkäksi. Joten eilen illalla päätin että tänään menen terapiaksi ostoksille. Eikä siinä, kyllä mä kaikkea kivaa löysinkin. 
Mukaan tarttui: itseruskettava & kuiva shamppoo mun on pitänyt ostaa ne jo pitkään mutten ole ikinä saanut aikaiseksi ! (alhaalla näistä tuote arvostelut) Uusi cosmopolitan, jegginssit & täydelliset rintaliivit (vaatteista en jaksanut/kehdannut ottaa tänne kuvaa)

"Tiedän pitäis kulkee pääpystyssä ja ajatella vaan tulevaa,
onneks tää suru on ohi kulkevaa.
Vielä jonain päivänä oon onnellisempi kun kukaan,
vielä jonain päivänä osaan kaikelle vaan nauraa.
Oon vahva ja kokenut paljon,
se on musta tehnyt ihmisen aidon.
Mutta vieläkään en osaa olla kova ja kylmä,
lakeemukseni on aina rakkauden tyrmä.
Oon vaan niin tunteellinen että se on vaikee pitää kasassa,
varsinkin kun me eletään paskapäiden maailmassa.
Oon linna jolla muurit on räjäytetty niin monta kertaa,
et tuntuu että jumala on mulle uuden elämän velkaa.
Mutta uskoa on täytyä että kaikki onnen saavuttaa,
sinä minä ja muu kokomaailma."

SOKOS
alessandro, itseruskettava spray 24,90€

ps. En ole mikään ammattilainen näiden käytössä... Mutta tätä oli oikesti helppo ja kiva käyttää. Levittyy iholle järkyttävän hyvin. Vaikka hinta oli todella kirpaiseva ja mietin monta kertaa otanko halvemman vaihtoehdon. Niin tämä jos joku on kyllä hintansa arvoinen kapistus !

SOKOS
batiste, kuiva shamppoo 7,90€

ps. Kunnolla en kerennyt vielä kokeilla tänään koska hiukset nyt ylipuhtaana. Mutta ostin kyseisen tuotteen siksi, koska kuullut pelkkää hyvää tästä ja järkyttävän söpö pullo ! Tuoksu oli kuitenkin pakko jo kokeilla ja ihanaltahan se tuoksui mitä tällä nuhasella nenulla sai nuuhkittua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti