Translate

perjantai 29. elokuuta 2014

268 - Kuulumisia & ostoksia kuluneelta viikolta


Heipsuun ! Ajattelin kirjotella taas, kun tosiaan tänään vietän ihan koti pejantai iltaa. Tällä viikolla, olen vieläkin ollut vaan kipeä... Kyllä sitä on silti koulussa oltu, tiistaina yritin osallistua jo jopa liikunta tunnille. Taisi olla turhan aikaista, tulinhan taas keskiviikkona enemmän kipeäksi. En vaan voinut olla menemättä pelaamaan sulkapalloa. Miettinyt jos sitä taas alkaisi pelaamaan sulkkista, mutta ollut vähän vaikeuksia saada ketään alottamaan sitä kanssani. Kaikki joko ei tykkää sulkkiksesta tai ei ole tarpeeksi aikaa uudelle harrastukselle. Ehkä se sali riittää näin aluksi ainakin.

Tällä viikolla myös puhelimeni sanoi itsensä irti. Siihen päättyi se parin vuoden taival iphone 4 kanssa. Tosiaan siinä meni kokonaan lataus reikä rikki. Ehkä kuitenkin hyvä että se meni juuri nyt rikki. Koska kaupoissa myydään tyyliin vihoviimesiä iphone 4s puhelimia, ennenkun se poistetaan kokonaan markkinoilta. Jee, sain siis antiikki puhelimen ! No ei vaan, parasta oli se että lähti vielä ei niin kirpaisevalla hinnalla kun odotin. Vähän houkutteli ostaa iphne 5, mutta lisää satanen siitä että puhelin on muotoiltu erinlailla ja hitusen nopeampi ja hitusen parempi kamera ? HELL NO ! Tosin nyt on outoa se että on melkein sama puhelin, täysin samanäköinen paitsi tietty ilman säröjä ym. Mutta kumminkin huomaa tiettyjä uutuuden viehätyksiä. Se ei lagaa (vielä), se kiiltää (vielä) ja siinä on parempi kamera <3 Hyvää on myös se että voi käyttää samoja puhelimen kuoria kun aikaisemmin, ei tarvitse ostaa uusia. (niitä on muutenkin kertynyt melkoinen kasa) Ehkä olen nyt hehkuttanut tarpeeksi uutta puhelintani ? Ehkä vähän liikaakin, mutta pakkohan se on kun niin kallis lelu se loppuenlopuksi on.

Tajusin muuten myös tällä kuluneella viikolla VIHDOIN kunnolla, että kuinka twitter toimii. Mutta nyt on tapahtunut jotain aivan kauheaa. Olen siis addiktoitunut tästä sosiaalisenmedian sivusta AIVAN LIIKAA. Mut löytää twitteristä niinkin vaikealla ja omaperäisellä nimimerkillä kuin: nellilinden

Tänään sitten tylsyyksinä laitoin pitkästä aikaa kunnon pakkelit naamaan ja hiukset kuosiin. Tarkoitus oli aluksi mennä kuvailemaan ulos jotain, mutta se vähän jäi. Näin tänään kuitenkin tärkeää ihanaa kaveriani, joka lähtee huomenna kuukaudeksi toiselle puolelle suomea. Käytiin siinä samassa jossain ihmeen yrittikaupassa. Älkää kysykö en todella muista mikä sen paikan nimi oli. Sielä kuitenkin myytiin kaikkia erinlaisia papuja, herkkuja, luomutuotteita ym. Tarttui sitten itsellekkin pari erinlaista tee purnukkaa ja tollanen suklaa kaakao juttu mukaan. JA NYT ON PAKKO SANOA, jos ikinä törmäätte kaupassa tuollaiseen "suklaakaakao tikkuun" , ostakaa sellainen ! Koska on muuten varmasti hintansa arvoinen. Sitä ei voi kuvailla paremmin sitä makua kuin: ihan kun joisi suklaata ja palaa taivaasta. Sillä ne pikkuvaahtokarkitkin, kirjaimellisesti sulaa suussa. Ah, i love it ! <3 (pakko ostaa joskus uudestaan t:herkkupylly)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti