Translate

torstai 23. lokakuuta 2014

274 - Väsynyttä arkea ja hemmottelua


Kukkuu ! Kohta on takana ensimmäinen työviikko ja ihan hyvin on mennyt ! Odotin että seuraavat 7vk on hyvin pitkiä, enkä viihdy sielä ollenkaan. Jotenkin vaan jäänyt edellisistä työharjottelu paikoista niin paha maku suuhun, mutta tällä kertaa kortit jaettiin silleen että yllätyin todella positiivisesti. Olen jo neljän päivän oppinut vaikka ja mitä. Sen voisin kertoa, tänään huomasin ekaa kertaa elämässäni, että energia juoma auttaa jollakin tapaa kun on tarpeeksi väsynyt ja sen että mä kykenen oikeasti heräämään jopa viikon putkeen klo. 6 aamulla. Joka oli minulta melkoinen suoritus, mutta selvisin siitä ! :D Tottakai viikossa on ollut hyvin paljon muitakin oppeja ja haasteita kun aamuherätykset. Mutta hymyillen eteenpäin !

Sellainenkin iloinen yllätys tuli postista Kelalta, että opintotukeni on nyt alkanut. Kivoin yllätys siinä oli ehkä se, että saan takautuvasti parin kuukauden tuet nyt jäljessä. Pitkään aikaan ostanut istelle mitään ns. sen suurempaa itselleni, rahatilanteista johtuen. Joten kävin heti tänään tarkistamassa rahatilanteeni ja päätin hemmotella itseäni kerrankin kunnolla ! Tässä olisi sitten ostoksia ja kummitätini tuliainen dallasista.


 Sokos
Diesel loverdose - 49€ 
(maailman parhaimman hajusta hajuvettä jota olen koskaan haistanut !)

Sokos
Tekoripset - 8,70€
(kerrankin ajattelin ostaa laadukkaat ripset, aikasemmin viitsinyt maksaa niistä noin suolaista summaa kun halvemmallakin saa.)
 
Meikki terotin - 2,50€ 


 Sokos
Itserusketus vaahto - 14,90€
(mielenkiinnolla lähden kokeilemaan tätä tuotetta onko se sen kaiken hehkutuksen arvoinen ? Kertokaa ihmeessä jos tiedätte.)

 Sokos
Lórealin kynsilakka - 6,90€
(olen suorastaan rakastunut nyt tän värisiin kynsilakkoihin. Ihmettelen sitä suuresti, koska ennen ei ole tullut mieleenkään ostaa kyseistä väriä.)


Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä, kummitätini ihana tuliainen guessin kello ! Jotenkin olin yli kiitollinen ja yllättynyt, koska harvemmin sukulaiseni on osannut ostaa mitään tyylistäni. Mutta tämä on kyllä hyvin osuva lahja !


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti