Translate

torstai 6. marraskuuta 2014

276 - Nyt alkaa säästö !


Nyt on shoppailut shoppailtu ja on taas nii onnellista tystyä kerrassaan :) On ihana uusi villapaita, on uuden jegginssit, on uudet viininpunaset lökärit (ei kuvassa) ja kaikista parhaat on vs.ssän vartalotuoksuja ja on TÄHTIINKIRJOITETTU VIRHE LEFFA <3 Oon taivaassa :) Kiitos vielä kaverille, kun ihanana toi mulle pynnöstä laivalta samalla noita victoria`s secret tuotteita ! Toinen on ihanan karkkinen tuoksu ja toinen sellanen ns. suihkunraikas tuoksu. Että en luottanut turhaan, kun tiputin pallon kaverille valita kaksi eri tuoksua. Muutenkin toi leffa... Mua pelottaa että tuun kattoo ton yli 100 kertaa. Pakko veilä kerran sanoa, mun mielestä toi on leffa jonka on kaikkien nähtävä ja sen takia mua pelottaa sekin että tyrkytän jokaselle kaverille liikaa et niitte pitää kattoo se.

Tässä on jo kolme viikkoa työharjottelua takana ja neljä edessä. Sanotaan näin että olen ihan väsynyt, uupunut ja rikki :D Onneksi on kivoja työkavereita niin jaksaa kuitenkin ! Mutta asiasta kukkaruukkuun olin vklpna katsomassa yönäytöksessä leffan nimelta: annabelle. Siis herran jumala ! Se ketä valittaa että "kaikki kauhuleffat on ihan samanlaisia ja täyttä kuraa" MENKÄÄPÄS KATTOO TOI. Uskon että tän jälkee on ainakin hetki erinlainen ääni kellossa. Siis tää leffa oli ehkä kuumottavin ikinä ! Suosittelen kaikille jotka tykkää/pystyy kauhu leffoja katsomaan :) 

Tää koko viikko on menny oikeestaan vaan töissä ja kotona, joo kyllä mulla on tällä hetkellä hyvin tylsä elämä. Halua on mennä ja tehdä, mutta ei yksin kertaisesti vaan jaksa ! Onneks huomenna on taas perjantai. Pääsee taas tuulettaa vähä aikaa aivoja ja maanantaina koulupäivä, näkee pitkäst aikaa luokkalaisii, kivaa :) Mitäs muuta ? No tänään oli kyllä ihana päivä. Näki pitkäst aikaa montaa ystävää samassa kasassa ja sen kyllä huomasi kun aika vaan suorastaan katosi.

 H&M
Villapaita - 19,99€
Jegginssi - 14,99€
 Lökärit - 14,99€

2 kommenttia :

  1. Omg! Mistä ton leffan löysit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan Lohjan prismasta. Luulisin että löytyy kaikista tollasista perus marketeist (ellei oo loppuunmyynty) :)

      Poista