Translate

perjantai 5. joulukuuta 2014

279 - Ohi on !


Nyt se on takana, seitsemän viikkoa takana työharjottelua. En oikeen tiiä mitä sanoa. Se alku fiilis ennen tätä, kun pelkäsin että siitä tulee hirveetä. Koska en paljoa välittänyt vanhus työharjoittelu ideasta, enkä myöskään sen pituudesta ja muutenkin ollut vähän huonoja kokemuksia muista harjotteluista.

Mutta nyt olen siinä pisteessä että tänään kun poistuin toimistolta, oli itku lähellä. Työilmapiiri oli sielä niin hyvä, että työt mistä en normaalisti niin välittäisi tuntui oikesti kivalta tehdä vaikka se rankkaa olikin. Olin fiksu kun osasin valittaa etten halua vahustenkotiin, vaan kotihoitoon. En olisi saanut varmasti mistään muualta niin hyvää oppia kun nyt. 

Vaikea uskoa kun yrittää ajatella sillämielellä mikä oli työharjottelua ennen, että mulle voi oikeesti jäädä jopa ikävä tätä työharjottelu paikkaa. Eli ohjaajani jos saatat jopa lukea tätä, suuri kiitos kuuluu sinulle ! En osannut sanoa mitään fiksua lähtiessäni muuta kun hyvää joulua, koska tajusin vasta pois kävely matkalla etten enää ainakaan vähään aikaan tai enää koskaan, tule sinne takaisin. Oli oikeasti todella opettavainen, vaikka toki rankka, mutta ennen kaikkea paras työharjottelu kokemus tähän asti, mitä minulla on ollut.

Pakko vielä sanoa ! Että nyt aijon laittaa joka päivä hiukset hiukset niin täyteen kitkerän hajuista lakkaa ja hajuvettä paljon pitkin poikin että jokainen edessä takana ja sivussa kävelijä pökertyy, aijoin joka päivä pukeutua kun juhliin, aijon meikata kuin Alice Cooper tai ainakin yhtä paljon ja HUOM lakata kynnet niin epähygieenisesti kun pystyn koska nyt tosiaan siihen pystyn taas. :D  Enkä enää koskaan tai no ainakaan pariin kuukauteen, herää kello kuudelta, aamen.

En usko että sanon tätäkään, mutta en malta oottaa kun pääsen taas syömään koulun ruokia ja näkemään kaikkia ihania ihmisiä taas sielä päässä ! :) 


"Ota se kaikki mitä elämällä on sulle antaa,
aurinko paistaa paska kasaankin jos sen eteen jaksaa raataa.
Jos vaan olettaa ja odottaa että sitten joskus,
eikä huomaa ettei välttämättä olekkaan yhtä paljon aikaa kun vauvalla kohdus. 
Toteuttaa itseään elää omaa unelmaa,
mutta ilman mutkia ja kuoppia ei mielestäni parasta voi edes tavoittaa."

By: Nelli


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti