Translate

maanantai 22. joulukuuta 2014

280 - Hyvää joulua !Joulu on jo yli huomenna, aika on mennyt ihan liian nopeasti. Täällä on jo suunnilleen saatu muutettua ja puolet lahjoistakin olen jo melkeen saanut. Äitini kanssa sovittiin että saan tilaa vähän vaatteita itselleni lahjaksi, kun en osannut oikeen muutakaan toivoa. (niistä jossain vaiheessa varmaan asukuvia tai jotain) ja kummitätini oli eilen kylässä Dallasista, joten päätti heti hössöttää että onko lahjani hyviä ja kaivoi ne lahjapussista syliini. Niistäkin enemmän varmaan jonkin näköisessä joululahja postauksessa, mutta alhaalta löytyvä koru kuului lahjaan :) !

Ostin tossa eilen myös itselleni pientä joululahjaa eli kamerajalusimen ja kahvakuulan. Molemmat on mun pitänyt jo pitkään ostaa mutten ole saanut aikaiseksi. Luojan kiitos myös ystävien ja sukulaisten lahjat ostin jo kuukauden alussa, niin ei ole tullut siitäkään stressiä. Mutta lahjat ei kuitenkaan ole tärkeä asia joulussa, vaikka niistä paljon hössötänkin / hössötetäänkin. 

Vaan se että olisi aikaa olla yhdessä, aikaa nauraa, aikaa lepää ja rentoutua, aikaa muistella, sekä aikaa nauttia. Joskus sitä valittaa kun on liian vähän aikaa tehdä mitään erikoista, mutta nyt tuntuu että olen ainoa jolla sitä aikaa on. Ilman rahaa ja toisten aikaa, on vaan kovin vaikea montaa päivää toteuttaa mitään noista. Koska jos yrittää rentoutuakkin monta päivää, itsellä sen on paha tapa ajatella ihan liikaa ja kun ajattelee liikaa niin sit vasta maailma näyttääkin synkältä ja se siitä rentoutumisesta. 

Jos jostain saisin revittyä edes vähän rahaa menisin yksin jonnekkin Suomen koloon käppäilemään ja ottamaan kuvia. Nyt tulee kysymys mikset sitten mene käppäilemään ja ottamaan kuvia. Mutta ei se ole mielenkiintoista mennä ottamaan kuvia pihakivestä tai viereisestä kävelytien puskasta, jos tiedätte mitä tarkoitan. 

Nyt asia tästä joulun toivotuksesta karkas kyllä lapasesta ja pahasti ! Tosiaan hyvää joulua jokaiselle ! Muistakaa syödä jouluruokaa ja suklaata yllinkyllin ja muistakaa hymyillä maailmalle, vaikka kuinka mahaa pistäisi liian suklaan vetämisestä. Itseni oon jo hukuttanut glögillä. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti