Translate

torstai 25. joulukuuta 2014

281 - Joulun taikaa


Toivottavasti kaikilla oli ihana joulu ja muutenkin sujunut rattoisasti.  Itsellä oli aamupäivällä sähellystä, kun ei ollutkaan varmaa että vietänkö joulun isällä vai äitilläni. Asiat kuitenkin hoitu ja menin isän kanssa hänen siskolleen sukulaisten kanssa joulua viettämään. 

Joulu meni todella nopeasti aamulla riisipuuroa naamariin ja lasten sarjoja telkkarista, päivällä hyvää kinkkua ja laatikoita, illemmalla lahjojen availua, koti matkalla hautausmaalla käyntiä ja illalla vielä saunaan. Tänään olen äitin kanssa viettänyt joulua, avannut loput lahjat, syönyt uudestaan jouluruokaa ja loppuilta meneekin varmaan elokuvia katsellessa.

Kuvissa näätte vähän uutta huonettani mikä on vielä hitusen muutosta kesken, mutta tämän hetkistä joulutunnelmaa ja hautausmaan kynttilämerta.

Alempana vielä on mun saamani lahjat, koska oletuksen mukaan kaikkia aina kiinnostaa mitä muut on saanut lahjaksi. Ihan kaikesta ei ole kuvia, kuten uudesta tietokoneesta. Mutta avasin sen kunnolla vasta yömyöhää kotona jne. niin ei siinä häsellyksessä sitä jaksanut enää lähteä kuvailemaan. Muttakun tulee uutta kunnollista uuden huoneen esittely postausta, niin näätte sen varmasti siinä paremmin. Pakko mainita tässä että olen super tyytyväinen ja iloinen saamistani joululahjoista ja arvostan sitä kuinka hyvin tärkeät ihmiset tuntevat minut ja oli osannut ostaa kaikkea tarpeellista. Ootte parhaita ja suuri kiitos vielä kaikista lahjoista  <3 

Joitain varmaan myös kiinnostaa mitä minä ostin muille. Tänä vuonna ajattelin kunnolla panostaa lahjoihini. Koska joka vuosi tullut kunnon tuskat siitä kuinka ihania lahjoja saan toisilta ja omat lahjani on siltä yksinkertaisemmista ja halvimmista päästä. Vaikka lahjat ei ole tärkeä asia joulussa, niin tunsin tänä vuonna sen olevan minun kunnollinen projekti kerrankin. Tein siis vanhemmille ja parhaille ystävilleni omatekemät joulukortit mihin upposikin ihan liikaa rahaa ja aikaa, verrattuna siihen mitä suunnittelin :D Ei enää ikinä... Ystävilleni ostin kosmetiikka juttuja mm. hajuvesiä, luomivärejä, kynsilakkoja, korviksia ym. kahvikuppeja ja sellaista. Äidilleni hieronta hemmottelu lahjakortin ja isälleni partaveden ja deudorantin. Eli ihan perus juttuja ! :)


kuvassa oleva musta tyyny oli myös yksi äitini tilaamista lahjoista <3

 My gifts

 Tuli stailattua yöpaidasta vähän enemmän minun tyyliseni :p


Tonin vanhemmilta söpön aamutakin ja yöpaidan, sekä hienon taideteoksen <3


Kummitädiltä ihania Guessin juttuja & Amerikkalaista suklaata mutta ne tuli syötyä jo niin ei ole kuvaa :D <3


Sovittiin äitin kanssa että saan tilaa vähän vaatteita joululahjaksi, että saan varmasti sellasta mitä tulee käytettyä. (tässä ei ole ihan kaikkia vaatteita) ja sitten aattona sain vielä tossut, suhkugeelejä ja kuorinta juttuja, käsirasvan ja suklaata <3


Rakkaalta ystävältäni kaikkea ihanaa, itsetekämän ja kilon vaahtokarkkeja :p <3


Tästäkin huomaa kuinka hyvin rakkaat ihanat parhaat ystäväni minut tuntee. Rakas lapsuuden ystäväni osasi myös ostaa kaikkea tarpeellista ja ihanaa <3 (teinkin heti tolla setillä hienot kynnet :p kuvaa instagramissa)


Sukulaisilta tuli lisää hoitotuotteita, suklaata, rahaa, (sukkia) ja isältäni sain uuden läppärin, että saan tvlle tilaa huoneeseen kun aikasemmin on ollu pöytäkone. 

Tonttu kisun terkut <3 (hienoa muokkaus taitoani :'''D)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti